Veelzijdig in beweging naar ander werk

P-Centrum Veelzijdig In Beweging re-integratie HAN University of applied sciences
P-Centrum Nederland re-integratie onderzoek beweging Veelzijdig In Beweging HAN University

Re-integratie.

Werken aan

de toekomst.

Veelzijdig in beweging naar ander werk

Onderzoek naar de behoeften voor een aanvullend beweeg- en coachingsprogramma voor succesvolle re-integraties.

P-Centrum brengt, in samenwerking met Hogeschool Arnhem-Nijmegen, Fysiotherapie Didam en Open Club de Nevelhorst, beweging en sport samen om mensen effectief te begeleiden naar nieuw werk. Ons project focust op het ontrafelen van cruciale factoren in sport- en bewegingsinterventies voor mensen die een transitie in hun carrière maken. We ontwikkelen een op maat gemaakte multidisciplinaire aanpak, gericht op veelzijdig bewegen en zelfmanagement. Onze pilotstudie onderzoekt de behoeften voor een aanvullend beweeg- en coachingsprogramma, met het doel om succesvolle arbeidsre-integratie te bevorderen. Sluit je aan bij onze missie voor een gezondere en productievere toekomst op de werkvloer!

Weer aan het werk

Ons doel is de werknemer weer aan het werk te krijgen. Wij verzorgen voor iedere werknemer een werkplek met een coach binnen een leerwerkbedrijf. Zo kunnen wij de werknemer intensief begeleiden en terugbrengen in een werkritme. Ook zetten we naar behoefte instrumenten in als loopbaanoriëntatie, hulp bij solliciteren, coaching, bemiddeling en soms ook om-, her- en bijscholing. Een werkervaringsplaats of tijdelijke detachering kunnen de kansen op een nieuwe functie vergroten. Belangrijk is dat de medewerker, hoe dan ook, actief in het arbeidsritme blijft.

Wij staan voor u klaar!

Maak een afspraak

Sluit je aan bij onze missie voor

een gezondere en productievere toekomst op de werkvloer!

Maak een afspraak en onze experts kunnen de mogelijk- heden duidelijk uiteen zetten om tot een positief resultaat te komen. De koffie staat bij ons voor u klaar. Natuurlijk komen we ook graag bij u op locatie langs. Zeg het maar.