In de spotlight

Actualiteiten op het gebied van re-integratie, loopbaancoaching en outplacement.

De ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Blijf met onze artikelen op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van re-integratie, loopbaancoaching, outplacement en het Lerend Netwerk Bedrijven.

  • Toon alles
  • Algemeen
  • Lerend Netwerk Bedrijven
  • Loopbaancoaching
  • Re-integratie

Vacature Loopbaanexpert

Verbindende en enthousiaste loopbaanexpert gezocht! Als loopbaanexpert ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van medewerkers naar passend werk. Dit is een uitdagende functie waarbij de aandacht voor de mens belangrijk is.

Vacature ambitieuze Arbeidsdeskundige

Ben jij ambitieus en wil je graag werken als arbeidsdeskundige in een rol waarin je veel vrijheid krijgt? Dan ben jij een echte aanwinst voor ons team! Wij zijn op zoek naar een aanpakker die zelfstandig, dienstverlenend, flexibel en stressbestendig is.

Re-integratie – Snel schakelen loont

Mocht uw werknemer uitvallen door verzuim en de re-integratieactiviteiten worden al ingezet in de eerste 6 weken van het verzuim, dan zal de kans op succesvolle terugkeer vaanzienlijk groter zijn dan zonder die activiteiten.

Vacature officemanager

Ben jij ambitieus en wil je graag een rol als ondernemende Office Manager? Dan ben jij een aanwinst voor ons team! Wij zijn op zoek naar een aanpakker die zelfstandig, dienstverlenend, flexibel en stressbestendig is.

Lancering landelijk project Lerend Netwerk Bedrijven

Een lerend netwerk als oplossing voor re-integratie 2e spoor. Een Lerend Netwerk van bedrijven dat uitwisseling van werknemers binnen het netwerk ondersteunt wat een effectievere methode is voor de traditionele re-integratie tweede spoor.

Zitten uw werknemers op de juiste plek?

De behoefte aan een loopbaanoriëntatie kan ontstaan doordat een werknemer niet op de juiste plek zit en zich wil oriënteren op zijn kansen en mogelijkheden. Het initiatief ligt soms bij de werkgever, soms bij de werknemer zelf.

Persbericht – Lerend Netwerk Bedrijven

Start voor nieuw onderzoek naar effectiviteit re-integratiebeleid voor langdurig zieke werknemers. Het betreft een project in samenwerking met een collectief van werkgevers, deskundigen en onderzoekers.