P-Centrum Nederland re-integratie reintegratie Loopbaancoaching Loopbaanorientatie

P-Centrum.

Werken aan

de toekomst.

Loopbaanoriëntatie

Traject om de kansen en mogelijkheden voor de loopbaan van werknemers inzichtelijk te maken.

De behoefte aan een loopbaanoriëntatie kan ontstaan doordat een werknemer niet op de juiste plek zit en zich wil oriënteren op zijn kansen en mogelijkheden. Het initiatief ligt soms bij de werkgever, soms bij de werknemer zelf. In het onderzoek dat wij doen, geven we inzicht in mogelijke functies die passen bij diens interesses, competenties, opleidingen en werkervaring.

Zo ziet het proces eruit:

Fase 1 – Opstellen zoekprofiel

In het zoekprofiel brengen we vaardigheden, kwaliteiten en aandachtspunten in kaart. In relatie tot de belastbaarheid vertalen we die naar concrete, realistische functies op de actuele arbeidsmarkt. Aan de hand van loonbaaninstrumenten worden passende functies geselecteerd.

Fase 2 – Arbeidsmarktverkenning

Op basis van de geselecteerde functies verkennen we de loopbaanmogelijkheden in een bepaalde regio. Het betreft concrete vacatures en bevindingen uit gesprekken met potentiële werkgevers. Op basis daarvan stellen we een rapportage op, met een onderbouwing van de meest realistische arbeidsmarktmogelijkheden én hoe die kunnen worden benut.

Benieuwd wat P-Centrum Nederland voor jou kan betekenen? Wij gaan graag de uitdaging aan.

 

Wij staan voor u klaar!

Maak een afspraak

Een goed begin

voor een persoonlijke loopbaanoriëntatie

Maak een afspraak en onze experts kunnen de mogelijkheden duidelijk uiteen zetten om tot een positief resultaat te komen. De koffie staat bij ons voor u klaar. Natuurlijk komen we ook graag bij u op locatie langs. Of heeft een online kennismaking uw voorkeur? Zeg het maar.