NIEUW

Start van het lerend netwerk

Een Lerend Netwerk Bedrijven

als oplossing voor re-integratie 2e spoor.

Met Hoogleraar Human Resource Studies Roland Blonk, P-Centrum, een aantal vooraanstaande kennisinstellingen en een consortium van bedrijven, gaan we een uniek Lerend Netwerk Bedrijven opzetten. Een netwerk van bedrijven dat uitwisseling van werknemers binnen het netwerk ondersteunt wat een effectievere methode is voor de traditionele re-integratie tweede spoor.

De gedachte is dat in een dergelijk netwerk het aantal plaatsingsmogelijkheden en takenpakketten aan te passen aanzienlijk wordt vergroot en daardoor vaker leidt tot beter passend werk. Het consortium wil daarom een lerend netwerk van bedrijven opzetten waarin actiegericht wordt gewerkt aan een steeds beter functionerend netwerk voor tweede spoor werknemers.

Wij zoeken jou!

Het nieuwe netwerk als oplossing voor de re-integratie tweede spoor bestaat uit twee groepen. Een ontwikkelgroep en een uitvoerende groep.

De ontwikkelgroep
De ontwikkelgroep bestaat uit een aantal ervaren re-integratie professionals, ervaringsdeskundigen van bedrijven (bv direct leidinggevende), ervaringsdeskundige werknemers (in de rol van ambassadeur) en ervaren onderzoekers op dit terrein. Deze groep ontwikkelt ideeën voor verbetering aan het netwerk. De combinatie van deze verschillende leden in de ontwikkelgroep biedt de beste garantie op creatieve, gedragen en werkzame (deel)oplossingen voor een effectief netwerk.

De uitvoerende groep
De uitvoerende groep bestaat uit de deelnemende bedrijven. Daar worden de vernieuwingen actiegericht geïmplementeerd. Actiegericht betekent dat de implementatie wordt gevolgd door de onderzoekers of het gewenste (deel)effect wordt bereikt en zo verder.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook deel uitmaken van dit nieuwe netwerk? Neem dan contact met ons op voor een verdere kennismaking.

Interesse of direct inschrijven?

Benieuwd wat het nieuw Lerend Netwerk Bedrijven voor jou organisatie kan betekenen? Wij gaan graag het gesprek aan. Neem direct vrijblijvend contact op. Na het versturen van het onderstaand contactformulier nemen wij binnen 2 dagen contact met je op.

Start vandaag met netwerken aan de toekomst!

Meer informatie...

P•Centrum Nederland

Hoofdvestiging

Hortsedijk 35

5708HA Helmond

Stel uw vraag