P-Centrum Nederland ZW Flex re-integratie reintegratie

Re-integratie.

Werken aan

de toekomst.

ZW Flex re-integratie

Traject om medewerkers met een tijdelijk contract die ziek uit dienst gaan binnen ons netwerk te re-integreren.

Voor medewerkers met een tijdelijk contract die ziek uit dienst gaan bieden wij mogelijkheden om binnen ons netwerk te re-integreren. De (ex)werknemers kunnen voor kortere of langere tijd naar vermogen opbouwen in uren en taken. Voor dit traject wordt passende arbeid aangeboden op een re-integratie werkplek.

Stap voor stap succesvol re-integreren

Succesvol re-integreren heeft te maken met enerzijds het accepteren van de beperking waarmee de (ex)werknemer te maken heeft en anderzijds de beschikbaarheid van werk.

Landelijk netwerk van re-integratiewerkplekken

Wij bieden een landelijk dekkend netwerk van re-integratiewerkplekken. Hierdoor is een plaats voor het opdoen van arbeidsritme altijd binnen handbereik. Met een adequate begeleiding kunnen we (ex)werknemers meer grip laten krijgen op hun belastbaarheid en deze zo mogelijk positief beïnvloeden.

 

Wij staan voor u klaar!

P-Centrum Zw Flex reintegratie Arbeidsritme plaats reintegratie begeleiding

Maak een afspraak

Hoe eerder de re-integratie

wordt gestart, des te groter de slagingskans

Maak een afspraak en onze experts kunnen de mogelijkheden duidelijk uiteen zetten om tot een positief resultaat te komen. De koffie staat bij ons voor u klaar. Natuurlijk komen we ook graag bij u op locatie langs. Of heeft een online kennismaking uw voorkeur? Zeg het maar.