P-Centrum re-integratie Fit Veur Altied Achterhoek Vitaliteit werknemers

Re-integratie.

Werken aan

de toekomst.

Fit veur Altied

De Achterhoek als fitste werkvloer van Nederland.

Een goede gezondheid gaat vaak hand in hand met lichaamsbeweging, gezonde voeding, niet roken, weinig alcohol en ontspanning. In de werkomgeving focussen we op vitaliteit en veerkracht. Het P-Centrum neemt deel aan het project “Fit veur Altied” waarbij wij ons in het project richten op zware en eenzijdige beroepen. Hierbij leren we werknemers en studenten van deze beroepen adaptieve bewegingsvaardigheden aan die nuttig zijn voor hun (toekomstige) werk. Ook ontwikkelen we veelzijdige beweegprogramma’s die nieuwe medewerkers voorbereiden op fysiek veeleisende banen, terwijl ervaren werknemers hun beweegvaardigheden breder uitbouwen. Dit project, in samenwerking met de ASM Academy, streeft ernaar om werknemers weerbaarder te maken en hun werkplezier te verhogen.

Gezonde, aantrekkelijke werkomgevingen

Fitte en gezonde medewerkers, nu en ‘voor altied’. Dat is waar P-Centrum graag aan bijdraagt. Want, fitte en gezonde medewerkers hebben meer werkplezier, zijn blijer, productiever en voelen zich meer betrokken. En, niet geheel onbelangrijk, zijn minder vaak ziek. Ook vinden we het belangrijk om met mooie samenwerkingen, veel gezonde, aantrekkelijke werkomgevingen te creëren.

Nieuwsgierig geworden?

Een goed begin

voor een vitale organisatie

Maak een afspraak en onze experts kunnen de mogelijk- heden duidelijk uiteen zetten om tot een positief resulaat te komen. De koffie staat bij ons voor u klaar. Natuurlijk komen we ook graag bij u op locatie langs. Zeg het maar.