Blik op werk re-integratie loopbaancoaching Nederland

Re-integratie.

Werken aan

de toekomst.

Blik op werk gecertificeerd!

Wij zijn trots op deze mooie stap.

Wij hebben vernomen dat onze aanvraag voor het keurmerk Blik op Werk – arbeid is gehonoreerd met de aspirant-status. Ons team kijkt uit naar een prettige samenwerking en zetten ons zoals gewoonlijk in voor de vele succesvolle trajecten. Het keurmerk Blik op Werk biedt een extra kwaliteitsgarantie aan werkgevers, werkzoekenden, UWV en gemeenten.

Persoonsgerichte en daadkrachtige re-integraties

Wij stellen alles in het werk voor succesvolle re-integratie, volgens beproefde én verrassende methodes. De juiste interventie is altijd maatwerk, dat begint bij een goed begrip van de medewerker en zijn situatie. Daarom voeren we een uitgebreid intakegesprek voor dat we een plan van aanpak opstellen. De intensieve aanpak en persoonlijke benadering zijn ons kenmerk. Onze ambitie is niet de grootste te worden in ons vakgebied, maar wel tot de besten te behoren. Vandaar dat we er voor kiezen om ons aan te sluiten bij de diverse organisaties en keurmerken om samen steeds weer te werken aan veilig, betrouwbaar en kwalitatief goede dienstverlening.

Wij zijn trots op deze mooie stap en trots op ons team professionals die elke dag met interesse en met persoonlijke aandacht werken aan de meest uiteenlopende re-integratie trajecten. Met het keurmerk Blik op Werk zetten we weer een stap naar succesvolle samenwerkingen. Altijd met onze kenmerkende persoonlijke aanpak.

Samen werken we aan de toekomst!

Maak een afspraak

Hoe eerder de re-integratie

wordt gestart, des te groter de slagingskans

Maak een afspraak en onze experts kunnen de mogelijk- heden duidelijk uiteen zetten om tot een positief resulaat te komen. De koffie staat bij ons voor u klaar. Natuurlijk komen we ook graag bij u op locatie langs. Zeg het maar.