P-Centrum Nederland Reintegratie

VACATURE

Enthousiaste
Loopbaanexpert

Verbindende en enthousiaste loopbaanexpert gezocht!

Als loopbaanexpert ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van medewerkers naar passend werk. Dit is een uitdagende functie waarbij de aandacht voor de mens belangrijk is. Je kunt flexibel werken op een eigen locatie, natuurlijk ben je vrij om te werken op ons kantoor in Helmond. Zelfstandig en doelgericht werken is jou op het lijf geschreven.

Je belangrijkste taak als loopbaan expert is het effectief begeleiden en coachen van werknemers die (dreigen) arbeidsongeschikt te worden naar ander werk dat bij hen past. Je gebruikt verschillende tools om inzicht te krijgen in de weg naar hun nieuwe werk. Bij elk traject vormen kansen en mogelijkheden de basis. Door jouw enthousiasme zorg je ervoor dat medewerkers weer geloven in hun eigen kunnen. Je helpt hen om in beweging te komen, hun koers te bepalen, te leren solliciteren en de arbeidsmarkt te benaderen. Daarbij staat de methodiek van oplossingsgericht werken centraal. Naast het begeleiden van medewerkers onderhoud je contact met werkgevers. Je zorgt voor heldere rapportage en goede afstemming gedurende het traject en bent goed bereikbaar voor overleg en advies.

 

Wij zoeken jou!

Ons wensenlijstje:

 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding.
 • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring of affiniteit met re-integratie en loopbaanvraagstukken.
 • MS-Office kent voor jou weinig geheimen.

Jouw persoonlijke kwaliteiten zijn:

 • Je bent klantvriendelijk, pro-actief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Van nature heb je een onderzoekende houding.

Wij bieden jou:

 • Een uitdagende en inspirerende werkomgeving.
 • Een marktconform salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • 30 vakantiedagen o.b.v. 1 FTE.
 • Deelname aan een uitstekende pensioenverzekering.
 • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Over ons

P-Centrum is een re-integratiepartner die zich kenmerkt door een intensieve persoonlijke begeleiding. Bij ons draait het om denken in mogelijkheden, wat ambitie en doorzettingsvermogen vereist. We gaan verder dan enkel voldoen aan wettelijke regels, want we willen écht helpen. Daarom zoeken we bij P-Centrum naar het spanningsveld tussen wat iemand al kan en wat hij of zij zou kunnen bereiken. We zijn invoelend én resultaatgericht, en willen mensen zien groeien boven hun eigen verwachtingen uit. We dagen ze uit om kleine stappen te zetten onder onze intensieve begeleiding en bescherming. Om ons werk goed te doen, bouwen we een relatie op met zowel de werkgever als de werknemer. Samen werken we hard aan een nieuwe toekomst, met persoonlijke en intensieve ondersteuning, waarbij we beproefde én verrassende methodes gebruiken. Onze kracht ligt in het feit dat we mensen met kleine stapjes boven hun verwachtingen laten groeien. Dit bereiken we door onze daadkrachtige aanpak en een persoonlijke benadering, die ons kenmerken. Onze ambitie is niet om de grootste te worden in ons vakgebied, maar wel om tot de besten te behoren.

Pak jij de kans en word jij onze loopbaanexpert?

Zie jij jezelf al werken als loopbaanexpert bij ons? Dan maken we graag kennis met jou! Ons hecht en gemotiveerd team heet je graag welkom. Pak je kans op deze prachtige en uitdagende baan waar je helemaal tot bloei komt. Zien we je snel?

Solliciteer direct!

Solliciteer direct,
of kom vrijblijvend kennismaken.

Zet de eerste stap naar je volgende uitdaging! Neem contact met ons op om te solliciteren of om meer informatie over de vacature op te vragen. Wij staan graag voor je klaar en verwelkomen je graag in ons team.

Tot snel?