P-Centrum Nederland Reintegratie

VACATURE

Arbeids-
deskundige

Ambitieuze Arbeidsdeskundige gezocht!

Ben jij ambitieus en wil je graag werken als arbeidsdeskundige in een rol waarin je veel vrijheid krijgt? Dan ben jij een echte aanwinst voor ons team! Wij zijn op zoek naar een aanpakker die zelfstandig, dienstverlenend, flexibel en stressbestendig is. Je biedt door middel van grondig onderzoek inzicht in welke stappen werkgevers en medewerkers kunnen nemen om de re-integratie van de medewerker tot een succes te maken.

Als arbeidsdeskundige zorg je voor een realistisch en helder beeld van wat wel en niet kan, zodat werkgevers en medewerkers weten wat te doen wanneer een medewerker dreigt uit te vallen of uitvalt. Je brengt mensen op een positieve manier in beweging door duidelijke en onafhankelijke adviezen te geven, en tegengestelde belangen goed te begrijpen. Soms moet je tegen gebaande paden ingaan en durf je je mening te geven om de situatie duidelijk in kaart te brengen. Je rapportages zijn gedetailleerd en je herkent kansen om verzuim bij medewerkers te voorkomen.

Bij P-Centrum is de kwaliteit van de inhoud hoog en draag je graag bij aan het delen van kennis. Ook denk je mee over de ontwikkeling van de arbeidsdeskundige dienstverlening, werkwijzen en processen om mooie resultaten en hoge klanttevredenheid te blijven realiseren. Je komt in een jong en ambitieus bedrijf te werken dat volop in ontwikkeling is. Dit geeft je ruim de kans om hier actief aan bij te dragen. Daarnaast krijg je ook de kans actief aan je eigen ontwikkeling te werken. Hoe mooi is dat!

 

Wij zoeken jou!

Ons wensenlijstje:

 • Je hebt een afgeronde AD opleiding. En ben je nog bezig met de opleiding?
  Ook dan vragen we je uitdrukkelijk om te solliciteren!
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring met re-integratie en loopbaanvraagstukken.
 • MS-Office kent voor jou weinig geheimen.

Jouw persoonlijke kwaliteiten zijn:

 • Je bent klantvriendelijk, pro-actief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Van nature heb je een onderzoekende houding.

Wij bieden jou:

 • Een uitdagende en inspirerende werkomgeving.
 • Een marktconform salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • 30 vakantiedagen o.b.v. 1 FTE en de mogelijkheid om een extra vakantieweek per jaar erbij te kopen.
 • Een uitstekende pensioenverzekering.
 • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Over ons

P-Centrum is een re-integratiepartner die zich kenmerkt door een intensieve persoonlijke begeleiding. Bij ons draait het om denken in mogelijkheden, wat ambitie en doorzettingsvermogen vereist. We gaan verder dan enkel voldoen aan wettelijke regels, want we willen écht helpen. Daarom zoeken we bij P-Centrum naar het spanningsveld tussen wat iemand al kan en wat hij of zij zou kunnen bereiken. We zijn invoelend én resultaatgericht, en willen mensen zien groeien boven hun eigen verwachtingen uit. We dagen ze uit om kleine stappen te zetten onder onze intensieve begeleiding en bescherming. Om ons werk goed te doen, bouwen we een relatie op met zowel de werkgever als de werknemer. Samen werken we hard aan een nieuwe toekomst, met persoonlijke en intensieve ondersteuning, waarbij we beproefde én verrassende methodes gebruiken. Onze kracht ligt in het feit dat we mensen met kleine stapjes boven hun verwachtingen laten groeien. Dit bereiken we door onze daadkrachtige aanpak en een persoonlijke benadering, die ons kenmerken. Onze ambitie is niet om de grootste te worden in ons vakgebied, maar wel om tot de besten te behoren.

Pak jij de kans en word jij onze arbeidsdeskundige?

Zie jij jezelf al werken als arbeidsdeskundige bij ons? Dan maken we graag kennis met jou! Ons hecht en gemotiveerd team heet je graag welkom. Pak je kans op deze prachtige en uitdagende baan waar je helemaal tot bloei komt. Zien we je snel?

Solliciteer direct!

Solliciteer direct,
of kom vrijblijvend kennismaken.

Zet de eerste stap naar je volgende uitdaging! Neem contact met ons op om te solliciteren of om meer informatie over de vacature op te vragen. Wij staan graag voor je klaar en verwelkomen je graag in ons team.

Tot snel?